Om Festmaskinen

Et kollektiv af højt estimerede og dygtige musikere, der med stor musikalitet, nerve og stilistisk sikkerhed, backer enhver solist.

Det er ikke uden grund, at Festmaskinen er et af Danmarks mest bookede og anerkendte backingbands. Det passionerede musikkollektiv har spillet sammen i over femten år, og har gennem årene opbygget et unikt og ambitiøst samspil, som sender excentrisk energi helt ned til de bagerste rækker, når de går på scenen.

Sammen med landets største artister – fra Peter Belli til Tina Dickow, fra Michael Bundesen til Rasmus Seebach, fra Birthe Kjær til Nik & Jay – har Festmaskinen arbejdet sammen med nogle af landets største soloartister. Og artisterne elsker at spille med det habile partyband. Netop grundet Festmaskinens vilde evne til at connecte med både artist og publikum, står deres setup snorlige i en fest af varme og energi.

Musikere og sangere fra øverste hylde.

Mange af orkesterets musikere har bl.a. turneret med Lukas Graham, Rasmus Seebach, Lis Sørensen, Lars H.U.G – og medvirker desuden på hundredevis af indspilninger.

Et Festorkester ud over det sædvanlige

FESTMASKINEN
Booking

Repertoire

Et sikkert match til enhver fest. Festmaskinen spiller de nyeste hits, klassikerne, de glemte hits og de vigtigste hits. Alt fra The Weeknd til Danseorkesteret. Bruno Mars til Rasmus Seebach. Dua Lipa til ABBA. Michael Jackson til Justin Timberlake. Earth Wind and Fire til Maroon5, Thomas Helmig til Andreas Odbjerg